Zelfbouw HVAC met begeleiding? Het kan met ZET!

Airco zelfbouwpakket

Zelfbouwpakketten

Met begeleiding

De snelste weg naar je zelfbouwpakket van A tot ZET!

ZET is een uniek concept waarbij volledig uitgeteste en gedocumenteerde oplossingen worden aangeboden voor de zelfbouwer.

1

Alle nodige pakketten

Voor een totaal bouwproject kan u bij ons terecht voor allerlei zelfbouwpakketten. We bieden zelfbouwpakketten aan voor verwarming, sanitair, ventilatie en airco. Deze komen natuurlijk met alle nodige instructies, maar ZET gaat ook voor een persoonlijke aanpak.

2

Plan van aanpak

Alvorens u van start gaat zal er een afspraak worden gemaakt om een plan van aanpak te schetsen. We komen langs op de werf om ter plaatse de nodige instructies te geven. Nadat u het startsein hebt gegeven en u aan de eerste fase van uw project wenst te starten, zullen wij u de nodige materialen aanleveren.

3

Alle tools

Wij streven steeds naar volledige leveringen zodat u zonder onderbrekingen kan doorwerken aan de installatie. Een gereedschapskoffer met daarin de noodzakelijke specifieke gereedschappen kan u bij ons integraal kopen. Na de uitvoering van uw project kan u deze terugbetaald krijgen indien deze compleet wordt teruggebracht.