Verwarming plaatsen of laten plaatsen doe je met ZET!

verwarming laten plaatsen

Verwarming

Bij ZET

Verwarming laten plaatsen of vernieuwen? Plaatst u liever (gedeeltelijk) zelf? Het kan allemaal bij ZET!

In de kijker

Warmtepompen

Met een warmtepomp haal je warmte uit de natuur. Een warmtepomp verbruikt ook veel minder energie. Sterker nog, in vergelijking met andere verwarmingssystemen verbruikt een warmptepomp veruit het minste energie. Dat is goed nieuws voor je portemonnee. Vraag meteen een offerte aan voor jouw project.

Offerte aanvragen
CV ketel

CV-ketels

Bij ZET kan u terecht voor een uitlopend aanbod aan CV-ketels. Hebt u deze nodig voor een nieuwbouw of renovatieproject? Of wenst u uw huidige verwarmingsinstallatie te vernieuwen? Bij ZET kan u terecht voor een condensatie gas- of mazoutketel, alsook een warmtepompinstallatie van ATAG, Vaillant of Elco.

vloerverwarming

vloerverwarming

Wilt u uw nieuwbouwwoning uitrusten met vloerverwarming? Of heeft u nieuwe radiatoren nodig? Ook hiervoor kan u terecht bij ZET. Ons montageteam staat voor al uw verwarmingsinstallaties klaar. Kom langs in onze showroom om uw project te bespreken.

Showroom
Montage of zelfbouw

Verwarming van A tot Z

Bij ZET kan u terecht voor uw volledige verwarmingsinstallatie. Graag overlopen we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Zo kan u kiezen om het gehele project als zelfbouw met begeleiding aan te kopen, of het door ZET te laten plaatsen. Wenst u uw project gedeeltelijk zelf uit te voeren en bijvoorbeeld de warmtepomp door ons te laten plaatsen? Ook dat kan! ZET biedt u alle verwarmingsbenodigdheden aan van A tot Z.

Offerte aanvragen