Ontdek het gemak van onze Easy Install montageplaten voor zelfbouwers en ons toegewijde montage team!

Bij het realiseren van jouw technische projecten is het cruciaal om een vlotte start te maken. Onze Easy Install montageplaten zijn de sleutel tot een efficiënte en probleemloze installatie. Of je nu zelf aan de slag gaat of ons ervaren montage team inschakelt, wij zorgen ervoor dat jouw collectoren voor koud/warm water en vloerverwarming vooraf gemonteerd worden op de maatwerk Easy Install plaat.

Waarom vooraf monteren?

Dit bespaart niet alleen tijd op de werf, maar garandeert ook een foutloze aansluiting op de juiste collectoren. Voor zelfbouwers betekent dit een vliegende start bij het plaatsen van technieken, terwijl ons montage team profiteert van een bewezen succesvolle werkwijze.

Onze Easy Install platen worden op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om een gasketelinstallatie of een warmtepompsysteem. Of je nu kiest voor een lucht-water warmtepomp met of zonder Unitower, of een geothermische warmtepomp met externe boiler en diverse pompgroepen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Ervaar het verschil met onze Easy Install montageplaten en vraag vandaag nog een offerte aan. Vereenvoudig jouw installatieproces en verzeker jezelf van een feilloze aansluiting op de juiste collectoren. Wij staan klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen!