Vervang jouw warmtepomp met een nieuwe lucht-water warmtepomp installatie | Zet Diepenbeek

 

Vervanging van verouderde Dimplex warmtepomp door Vaillant VWL 125 in Heusen-Zolder

In Heusden-Zolder heeft Zet Diepenbeek een mooi project afgerond waarbij een verouderde Dimplex warmtepompinstallatie werd vervangen door een moderne Vaillant VWL 125 lucht-water warmtepomp.

Efficiënte verwarming met Vaillant VWL 125 en 100L buffervat

De nieuwe warmtepompinstallatie is uitgerust met een buffervat van 100 liter om een constante warmwatervoorziening te garanderen. De Vaillant VWL 125 biedt betrouwbare prestaties en zorgt voor efficiënte verwarming gedurende alle seizoenen.

Verbeterde functionaliteit met Thermor warmtepompboiler van 270L

Naast de vervanging van de warmtepompinstallatie zijn ook de bestaande circulatiepompen en regeling vernieuwd. Voor de aanmaak van warm water is gekozen voor een Thermor warmtepompboiler van 270 liter, wat niet alleen zorgt voor een ruime voorraad warm water, maar ook voor een effiëcientere warmwaterhuishouding. 

Vraag nu jouw offerte aan voor een lucht-water warmtepomp installatie

Ben je geïnteresseerd in het vervangen van jouw warmtepompinstallatie door een moderne lucht-water warmtepomp zoals die we hebben geïnstalleerd in Heusden-Zolder? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Zet Diepenbeek. Ons ervaren team staat klaar om jou te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al jouw verwarmingsbehoeften.