Professionele Vaillant Gaswandketel Installatie in Genk | Zet Diepenbeek

 

Professionele vaillant gaswandketel installatie in Genk

Zet realiseerde dit project waarbij we een bestaande gasketel + zonneboiler installatie hebben vervangen door een geavanceerde Vaillant condenserende gaswandketel en warmtepompboiler.

Hoogwaardige Vaillant technologie

Onze toegewijde experts hebben in Genk een state-of-the-art ketelrenovatieproject uitgevoerd, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de nieuwste Vaillant technologie. De vervanging van de oude installatie door een Vaillant condenserende gaswandketel en warmtepompboiler van 270 liter heeft niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar ook het comfort verhoogd.

Efficiënte verwarmingssystemen

Naast de installatie van de Vaillant gaswandketel en warmtepompboiler hebben we ook nieuwe pompgroepen geïnstalleerd voor zowel de vloerverwarming als de radiatoren. Deze geavanceerde pompgroepen zorgen voor een optimale werking van uw verwarmingssystemen, waardoor u kunt genieten van een gelijkmatige warmteverdeling in uw woning of bedrijfspand.

Vraag nu een offerte aan

Bent u geïпteresseerd in een soortgelijk nieuwbouw- of renovatieproject voor uw woning of bedrijf in Limburg? Bij Zet Diepenbeek staan we klaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze hoogwaardige installaties en professionele service. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw verwarmingsbehoeften kunnen vervullen met de krachtige Vaillant gaswandketels. Met Zet Diepenbeek bent u verzekerd van comfort en duurzaamheid, elke dag opnieuw.