Vaillant warmtepomp, ontdek zelf de voordelen verwarmingsrenovatie

 

Stookolieketel maakt plaats voor efficiënte Vaillant warmtepomp

Het ZET-team deed een recente verwarmingsrenovatie voor een klant die de overstap maakte van een verouderde stookolieketel naar een geavanceerde Vaillant lucht-water warmtepomp. Deze transformatie biedt niet alleen comfortabele warmte, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en energie-efficiëntie

De kracht van Vaillant - VWL 125 Split + Unitower Split warmtepomp

Onze oplossing voor duurzame verwarming voor deze klant: de Vaillant VWL 125 Split warmtepomp, gecombineerd met de Unitower Split. Deze hoogwaardige warmtepomp is niet alleen efficiënt, maar biedt ook een ingebouwde boiler voor warmwaterproductie, wat zorgt voor een alles-in-één oplossing voor uw behoeften.

Optimaal comfort met nieuwe pompgroepen en regeleenheid

Om de efficiëntie van het systeem te maximaliseren, hebben we niet alleen de ketel vervangen maar ook nieuwe gemengde en ongemengde pompgroepen geïntegreerd, samen met een geavanceerde regeleenheid. Dit resulteert in een perfect gebalanceerd en gemakkelijk te regelen verwarmingssysteem.

Duurzaamheid in actie met de Vaillant warmtepomp

Onze keuze voor de Vaillant warmtepomp gaat hand in hand met onze toewijding aan duurzaamheid. Door over te stappen van stookolie naar deze geavanceerde technologie verminderen we niet alleen de ecologische voetafdruk, maar besparen we ook op lange termijn op energiekosten.

Ontdek zelf de voordelen van onze verwarmingsrenovatie met de Vaillant warmtepomp. Profiteer van optimaal comfort, een betrouwbaar warmwatersysteem en draag bij aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. ZET uw partner voor duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen.

 

Vaillant warmtepomp leidingen