Lucht/lucht warmtepomp installatie voor Yess!

 

Lucht/lucht warmtepomp installatie voor Yess!

Ontdek het succesvolle project dat we hebben gerealiseerd bij Yess! Genk Deze renovatie heeft gezorgd voor een aangename verandering in deze winkelomgeving. En de klant betaalt voortaan minder voor energie!

Efficiënte verwarming met stijl

Wij leverden en installeerden 3 ultramoderne lucht/lucht warmtepompen UT48F van LG, elk voorzien van de elegante ronde cassette en het milieuvriendelijke R32 koelmiddel. Dit niet alleen voor comfortabele temperaturen, maar ook voor een stijlvolle uitstraling in uw ruimte.

Adem frisse lucht in met Vasco ventilatietoestellen

Bij ons project lag de focus niet alleen op verwarming, maar ook op het creëren van een gezonde atmosfeer. Voor optimale ventilatie kozen we voor 2 krachtige DX 6 Vasco toestellen. Adem frisse lucht in en verbeter de luchtkwaliteit in uw winkel!

Uw eigen energie optimalisatie begint bij ZET

Wilt u ook een energie-efficiënte en stijlvolle energie-transformatie voor uw bedrijf? Laat ons u helpen! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw winkelruimte kunnen verduurzamen qua energie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ZET de eerste stap naar uw eigen energiebesparing.