Succesvolle ketelrenovatie met de state-of-the-art Vaillant EcoTec Plus

 

Een succesvolle ketelrenovatie met de state-of-the-art Vaillant EcoTec Plus VC206/8

Onze klant zocht een oplossing een verouderde ketel met een aanzienlijk hoog energieverbruik. Ons doel was duidelijk, een efficiënte en moderne oplossing bieden.

Vervanging van verouderde condenserende CV-Ketel

De eerste stap in ons project was het vervangen van de verouderde condenserende cv-ketel die dringend aan vernieuwing toe was. Dit zorgde niet alleen voor een upgrade in prestaties, maar ook voor een aanzienlijke besparing op energiekosten.

Efficiëntie in één slag - vervanging van pompgroepen

Om de efficiëntie te maximaliseren, hebben we in één keer de pompgroepen vervangen. Hierdoor kunnen we garanderen dat het hele systeem optimaal functioneert en energiezuinig werkt.

Gloednieuwe Vaillant EcoTec Plus VC206/8 ketel

De kers op de taart van deze renovatie is de installatie van de ultramoderne gaswandketel Vaillant EcoTec Plus VC206/8 ketel. Deze krachtige ketel staat bekend om zijn betrouwbaarheid en energiezuinigheid, waardoor onze klant kan genieten van een comfortabel en kostenefficiënt verwarmingssysteem.

Inclusief geavanceerde pompgroepen en stuurmodule

De renovatie omvatte niet alleen de ketel zelf, maar ook de installatie van nieuwe gemengde en ongemengde pompgroepen, evenals een geavanceerde stuurmodule. Dit resulteert in een perfect gebalanceerd systeem dat gemakkelijk te bedienen is.

Ontdek zelf de voordelen van een ketelrenovatie met de bv. de Vaillant EcoTec Plus VC206/8. Profiteer van een efficiënte, moderne verwarmingsoplossing die niet alleen comfort biedt, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan energiebesparing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

zet installatie Vaillant Ecotec Plus