Zelfbouwpakketen met begeleiding

 

ZELFBOUWPAKKETTEN MET BEGELEIDING

Ben je een doe-het-zelver die graag de handen uit de mouwen steekt en zelf aan de slag gaat met bouwprojecten? Dan ben je bij ZET aan het juiste adres! Wij bieden een uniek concept aan waarbij we volledig uitgeteste en gedocumenteerde oplossingen leveren voor zelfbouwers. Met onze zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie en airco, ben je verzekerd van een vlotte en succesvolle installatie. Schrijf je nu in voor één van onze interactieve workshops en leer alle belangrijke technieken om zelf je installatie te kunnen plaatsen!

1. ALLE NODIGE PAKKETTEN

Of je nu een klein renovatieproject hebt of een volledig nieuwbouwhuis gaat realiseren, bij ZET hebben we alle nodige zelfbouwpakketten voor je. Van verwarmingssystemen tot sanitair, ventilatie en airconditioning, we bieden complete pakketten aan inclusief alle benodigde instructies. Maar wat ons echt uniek maakt, is onze persoonlijke aanpak.

 2. PLAN VAN AANPAK

Voordat je van start gaat met je bouwproject, plannen we een afspraak in om een gedetailleerd plan van aanpak te bespreken. Ons team komt langs op de werf om ter plaatse de nodige instructies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Zodra jij klaar bent om aan de eerste fase van je project te beginnen, leveren wij de benodigde materialen.

3. ALLE TOOLS

Bij ZET streven we naar een vlotte voortgang van je project. Daarom zorgen we ervoor dat je alle benodigde tools en gereedschappen tot je beschikking hebt. Onze gereedschapskoffer bevat al het specifieke gereedschap dat je nodig hebt voor een succesvolle installatie. En het beste van alles? Na afronding van je project krijg je de kosten voor de gereedschapskoffer terugbetaald, mits deze compleet wordt teruggebracht.

KIES VOOR ZET

Wil je meer weten over onze zelfbouwpakketten en begeleidingsservices? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan OF schrijf je meteen in voor een van onze interactieve workshops! Met ZET kies je voor de snelste weg naar een succesvolle zelfbouwervaring. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het realiseren van je droomproject!