Ontdek de service van ZET!

 

Optimaal comfort en betrouwbaarheid: ontdek de service van ZET!

Bij ZET gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige HVAC-systemen. We streven ernaar om een complete oplossing te bieden, inclusief betrouwbare service en onderhoud. Onze serviceteams zijn er om ervoor te zorgen dat uw systemen soepel blijven draaien zodat u zich kunt concentreren op wat écht belangrijk is.

Eigen service en montage team

Bij ZET beschikken we over een toegewijd team van HVAC-specialisten. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en beste praktijken in de sector. We zijn trots op het feit dat we CERGA-gekeurd zijn en gemachtigd zijn om gasleidingen te plaatsen en te keuren. Of het nu gaat om gasketels, mazoutketels of koeltechnische installaties, ons team heeft de juiste diploma's en certificeringen om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Onderhoud

Een regelmatig onderhoud van uw HVAC-systemen is essentieel om optimale prestaties te garanderen. Bij ZET bieden we een uitgebreide onderhoudsservice voor gasketels, mazoutketels, warmtepompen en airconditioningsystemen. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw systemen efficiënt blijven werken, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabele omgeving, het hele jaar door.

Herstellingen

Mocht er onverwacht toch een probleem optreden met uw HVAC-systeem, dan staat ons team klaar om snel en effectief in te grijpen. Of het nu gaat om een defecte gasketel, een storing in uw warmtepompinstallatie of een probleem met uw airconditioningsysteem, wij hebben de expertise en ervaring om het probleem snel op te lossen. Bovendien voeren we ook herstellingen uit aan sanitaire installaties. U kan voor al uw reparatiebehoeften bij ons terecht!

Vraag een offerte aan

Bij ZET streven we naar een snelle en nauwkeurige service. Of u nu een offerte wilt aanvragen, een onderhoudsafspraak wilt maken of een reparatie nodig heeft, ons vriendelijke team staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om het comfort en de betrouwbaarheid van uw HVAC-systemen te maximaliseren.