JAGA DBE UNIT:

voor een snellere opwarming

Door hun grote gewicht hebben traditionele radiatoren en vloerverwarming veel energie nodig. Pas wanneer zij zichzelf voldoende hebben opgewarmd beginnen zij warmte af te geven aan uw woning. Jaga Low-H2O warmtewisselaars met DBE beperken deze inlooptijd tot een absoluut minimum. De opwarmtijd is veel korter, de warmte-afgifte sneller en effici├źnter. Hierdoor kunnen de nachtverlagingsperiodes verlengd worden.

Minder naverwarmen

 

Benadert de kamer de gevraagde temperatuur? Schijnt de zon plots binnen? Traditionele radiatoren warmen nog een tijd hardnekkig door en verspillen energie. Ook dan reageert DBE veel sneller en vermindert zij automatisch en tijdig de warmte-afgifte. Hierdoor is de comforttemperatuur beter onder controle.

 

Tot 30% zuiniger

 

De betere temperatuurregeling en de kortere bedrijfsperiodes resulteren in een significante energiebesparing*, waardoor uw verwarmingssysteem veel zuiniger wordt. Ook kan u met DBE vlot overschakelen naar alle nieuwe en milieuvriendelijke lage watertemperatuur-systemen. Kwestie van u goed voor te bereiden op de toekomst!

 

* Zie www.heating-studies.org

Het aantal DBE units dat u nodig heeft is afhankelijk aan de breedte van uw radiator. Contacteer ons om te zien hoeveel DBE units u voor uw radiator nodig heeft.

┬ę Alle rechten voorbehouden ZET bvba 2013 - www.verwarmingsshop.be